Sunday, August 17, 2008

Contact

Email
sekocinorlie[at]gmail.com

Call/SMS/PM:

NorlieHp - 012.331.2416

9 comments:

  1. jenuh saya cari norli kat tenet ni nasib baik dalam majalah nur ada letak nama penuh...

    nak oder ni camana ee?

    ReplyDelete
  2. tu la dia x buh nama / url kat situ... :(

    ReplyDelete
  3. nape tak buh hrge? keychain2, pin tdg tu bpe?

    ReplyDelete
  4. ji nazila, you may email me at sekocinorlie@gmail.com some of ada dekat FB, x sempat nk update dlm blog

    ReplyDelete
  5. kak,,mcm mane nak order wallet yg pinky2 tu ? berkenan la.

    ReplyDelete
  6. boleh RM25 small big RM35... email me at sekocinorlie@gmail.com

    ReplyDelete
  7. camne nk order felt 2???

    ReplyDelete
  8. hantar email ke sekocinorlie@gmail.com nanti saya bg details contak kat mana nak beli

    ReplyDelete

You may LOVE it to :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...