Monday, October 19, 2009

Danial's Birthday

Entry kali ni untuk the hensem boy Danial...Danial's ask Long (Fida) asked me to do face painting masa birthday Danial nanti...and Fida kata dia tak tahu nak buat apa untuk birthday kali ni..so plan lin dari yang lain (lain dari tahun2 sebelumnya la..heheh)..

Mula-mula Danial risau juga ..."kawan-kawan Danial semua tak nak buat face painting...betulake best Mak Long..." and I'm also worried if my touch nanti semua bebudak tu lari...heheh..

When the majlis start..nobody ask me to do face painting..masing-masing sebok dengan nasi ayam yg Fida masak...than one-by one bebudak tu dtg dekat..."betulke antie boleh lukis2 kat muka?"...heheheeh... than Norlie tunjuk apa patern yang Norlie dah printkan ...(prepare awal2..hehe)

Ha kauuuu...siap belatur tunggu giliran...sampai antie Fida jerit-jerit bila nk potong kek...memasing nak jadi superheroooo...

Hahahah sambil2 Norlie lukih all the gambaq...bebudak ni ngan xsitednya cerita who is Naruto...(baru Norlie tahu Naruto tu fox...) who is Bagugan...and what Ben10 can do with jam matrixnya.

*more picture in my FacebookNorliza Ns

post signature

2 comments:

  1. mmg pandai melukisla..lawa :)
    color tu boleh guna utk decoration painting kt kayu tak?

    beli kt mana ye?

    ReplyDelete
  2. ayu mana leh..tu kaler tuk body jek, water based bli dekat kedai VENUS ART petaling street, sebotoi 20ngit...kopak aku wei...

    kalau kat kayu...habisla wajah cecomil nih..heheheh

    ReplyDelete

You may LOVE it to :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...