Thursday, October 15, 2009

Me and my apprentice....

Heee kali ni entry mempoyokan diri...walaupun norlie baru setahun jagung (jagung idup 90 hari je..mana sampai setahun kan...? ) lam dunia crafting ni...tetiba ada apprentice pulak ek...cam peeee jek ek...hehehe



Introduce Fida Ahmad... at http://pinkshoelover.blogspot.com/


memula mcm ni...bila norlie selalu dpt order banyak...cik Fida ni la yg selalu tolong...lama2 dia pulak syok...heheh so apasalahnya berkongsi ilmu...lagi kita share..InsyaAllah lagi byk kita dapat kan...


post signature

8 comments:

  1. kedai felt kt mana tu?byknya felt..

    Hehe..tahniah2.bagus gitu :)

    ReplyDelete
  2. wawa..lme tak commnet kat page nie...erm kak..ader periontis nampak...
    mak uih kdai mner tue..bnyak ribbon..nakk22

    ReplyDelete
  3. dekat Sri petaling
    sederet 7-11 depan KFC

    ReplyDelete
  4. akak norlie,
    kedai tu jual murah ke? dia kira mcm mana ek..

    ReplyDelete
  5. tak la murah, mahal jugak, tp itulah kedai paling dekat kat opis kami Sri Petaling - Bukit Jalil..
    la ni bli online jek brg2..

    Norlie

    ReplyDelete
  6. akak bli online kat ne ye? saya cam minat jek nak try..tp xde masa nak kuar beli2 brg..comel hasil2 kerja akak...2 thumbs p!!

    ReplyDelete
  7. Tie, i dah tak kije kat sri petaling dah. kat cyber dah, so all material beli online.

    All brg i beli dekat jajakraft.com and http://mscraftshoppe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. tq for the info kak :D

    ReplyDelete

You may LOVE it to :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...