Thursday, October 29, 2009

Mikylaynas's Giveaway


This is my 3rd times I'm joining giveaway from my beloved blogger's friend.. Sabrina... (previous tu gagal...hehehe seposen pun tak laku...so ni cuba lagi la...)....

Tak tau nak mula mcm mana, nak ckp omputih tak pandai, nak cakap melayu, tak berbahasa sangat....mm acik try jek la ya... Tersebutlah kisahhhh...taib...sang kancil datang.....(er apa melalut nih...)

Ni la nak habaqmai Mikylayna ni adalah hasil kerja tangan Sabrina, ada mcm2 ada hairclip ada applique...pendek kata semua cun-cun belaka... more info at: http://mikylayna.blogspot.com/2009/10/mikylaynas-giveaway.html or you can be Mikylayna's Fan!! dan satu yang menarik ngan blog Miky ni, ramai org buat rujukan, akak cikgu online gitu....si cikgu tak lokek bagi info...tak cukup ngan blog FB pun adaaaa....rasa tak lengkap tanpa FB kan? huwarhahahah



Dalam penyertaan ni, ada syarat, kena komen satu hairclip yg diadmirekan...meh acik buat cerpen... acik suka naaaa ngan hairclip kaler merah ni..kalau tgk dr byk sudut cam ladybird pun ada...hahahah dwi fungsi gitu (mata ku jek kot).... lagi satuuuu apasal suka sgt ngan hair clip ni, psl acik nak buat model!!!! psl kalau acik buat bunga kelopak dia senget bengat.... huh....

Kay kepada yang lain....jom joint the givieway...and grap the hadiah....!!!

Dengan Izin saya minta nama2 rakan2 se FBan untuk ditagged kan...anda boleh remove kan ia... :) *takut nk tag reramai...huhuuuu


post signature

1 comment:

You may LOVE it to :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...