Friday, October 16, 2009

Rama-Rama


Lunch hour td norlie ke Sri Petaling lagi...dah tau kedai tu mahal...tp nak pegi jugak... ntah apa2 ntah kan....


Melangkah kaki ke dalam kedai buat muka toyerrr....kekunun saja jalan-jalan jamu mata...belek..belek...blek...(lam poket ada 16ngit jek nih...kalau bli kang, tol x lepas...bli ke idak beli ke idak...) rasanya norlie dah 30 kali tawaf lam kedai tu...tokay tu pun pening..."apa mau..?" ..ala saya teman kawan jek...nid nak beli manik tu...rilex la tokey...



Ngan sengeh2..dok nyangkung kat sudut tempat manik2...tu...ish...pkir lagi...bli tidak beli tidak...mmg la cute...tp aku pun pandai buat rama2...jimat...kretip....tp hati hitam kata...ala beli la..2ngit 5osen jek......


Alih2....dah nak melanhkah kuar dr kedai tu...Norlie leh buat U-turn (alaaa pusingkan badan jekk.....saja buat trill citer...) ambik 4 paket X RM2.50... ..dan bekata "Tokey!! resit!..."..


Huh...dah ckp td jgn pg nk jugak...kan mengada-ngada terbeli jugak...aku nk buat apa ngan rerama banyak2 ni....iieeeeeeeee....


Tapi...cute kan...? psl tu laaaa...


post signature

2 comments:

  1. kedai tu kt celah mane ek kak?
    nak terjah gak :p

    ReplyDelete
  2. hi dear
    kedai tu dekat Sri Petaling (yg ada the store tu)
    sederet 7-11 depan KFC
    kedai dia kecikkkkk jek...

    dekat subang taipan pun ada...Mayfairart

    ReplyDelete

You may LOVE it to :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...