Tuesday, March 30, 2010

K.E.I.S.H.A & H.A.F.I.Y.A

Alhamdulilah...akhirnyaa...

Hati Norlie berbunga-bunga lagi...wahhhh dalam hati ada taman...
Suka...suka sangat bila melihat hasilnya...rasa berat hati nak serahkan pada Zeta...heheehh...
Berdoa Zeta suka juga dengan hasilnya... tepuk tepuk...tepuk pengakap...heheeheh

K.E.I.S.H.A
K= Kangaro
E=Elephant
I=Iguana
S=Snail
H=Horse
A=Ant

H.A.F.I.Y.A
H=Horse
A=Ant
F=Fish
I=Iguana
Y=Yak













More picas in SekociNorlie Facebook okey..enjoy all the picasss... ;)

post signature

Friday, March 26, 2010

Berbunga Hati Ini..

Kehadapan Blogku...
Hari ni hati aku berbunga-bungaa...dapat juga siapkan label, callcard and update blog design....mmmmmm memang tak secantikmana pun...tapi rasanya macam makan bunga ros lah..hahaha

Semalaman haku mengkodeknya...mmm jadilah daripada tak ada yerdak... Im using template from CebongIpite heheh comelkan namadia.....actually CEBONG dalam bahasa jawa berudu...aka anak katak..ehhehe

Mmmm aku malas nak pikir so guna jek blog header ni untuk aku punya callcard and label... mmm i likeeee....

Tadi ke Alam Central survey harga tuk print all of this card...nauzibillah...mahalnyaaa...mmmm mana nk print nih...Jln Brunei KL? alahai malasnyaaaa.... sana ada min order...diabutnya suh 1000 tak kenaya...haku pun biz juta-juta...

Tapi apa-apa pun MAK SUKAAAAAA NYAHHHH!!!! heheeheh



post signature

Thursday, March 25, 2010

Zig-Zag Book

6 Pictures

En.Zirafah
En.Katak
En.Siput
Cik. Swan
En.Kura-Kura dan
Puan Ikan

Fiber + bell inside
Cover - Animal Book
Message - Mama love u so much

MYR39.90

SOLD to Mama Maiza



post signature

1st Baby Book - Fruits

4 pictures
Fiber + bell inside
Cover - My Book
Message - From Mum & Dad

MYR45.00

SOLD to Mama Maiza




post signature

IMAN's 1st Book

...For IMAN...

I = Iguana
M = Mouse
A = Ant
N = Needle-fish

Thanks to Has Linda and Nur... I hope both of u like it! Thanks ;)



post signature

Dzaqwan's Cute Sign

Hehehe ni pun sama gak..Order dah 30 tahun (ecewah nampak nak bohong..heheh) tp baru jek siap...Ordernya dah lama...tapi wat suka hati...manaleh buat masa Mama Dzaqwan pregy...tak tau nama lagi kan? heheh betul-betul-betul...(gaya Upin-Ipin)..

Buatnya kejap jek..tp berchinta nak dapatkan ROH nak membuat...once got the ROH..mmmm 2 jam siap...Another hampeh from me...heheheh



post signature

Dzaqwan's 1st Book

This order has been made my Mama Maiza long time ago...since she pregnant!..ahha..since Dzaqwan lam perut mamanya masa umuq 3 bulan lagik Norlie dah dapat order ni..

Memandangkan Maiza tu kawan sekolah, kot suka hati nak buat bila...la la la tau2 POP! meletupdah kawan tu..heheheh bukunya tak siap2 gak...Sangat hampeh la cik Norlie tu ya... dia mmg gitu...selalu lupa..almaklum crfat is just hobi (tp mmg dah tak jadi hobi dah...)

So lam seminggu nilah bertungkus lumus nyiapkannya...taraaaa jadidah...











post signature

You may LOVE it to :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...