Wednesday, March 17, 2010

Award from Pn. Nannie

Salam Ceria pada semua..

Minggu yang sangat bz untuk saya, not stop and no rest...Hari ni terberuk kejap pasal dapat message from Pn Nannie yang saya dianugerahkan sekeping award letrik (alam maya la katakan)...huhu terharunyaa... 1st time ever dan tak pernah terpikiaq nak dapat award...hahaaha.. (huhu rasa macam dapat CISCO-CCNA Certified plak..haha)..

Last week tersangat bz dgn some of order, moved office (almaklum craft partime jek)...pindah-randah from EDS buliding to Prima1, than my craft dipinjam ke sessi meng-shoot tuk Majalah Pa&Ma, than Flea Market at Nasional Musium...some of kenduri kawin...huh sakit jantung dibuatnya... Ni in d list menyusul:

Order from Sarakids/Srisuri.Com, dari Marilah, dari Zeta, dari Maiza, dari Linda, Naslie Yanti lagik ...huwaa mana satu ni..

Norlie tak tau mana satu nak didululan...ngan opis yg tgh moved operation from VOIP ke network...tadi pulak internal interbiu samaada diriku boleh ke network team (huh bolehkah aku?) ...huhu biol biol..

Errr paham ke apa Norlie membebel ni? mmm buat2 paham dah la ek...hehhe

BTW thanks kak Nanie for this award...Mak terharu!!!!!! Cantikkah blog ni w/pun under construction? Hahhah

post signature

No comments:

Post a Comment

You may LOVE it to :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...