Thursday, April 15, 2010

Delicious Felt Donut

Inspiration from Big Apple? No! from Pasar Malam Ulu Bernam..ahakss... ;)



post signature

4 comments:

  1. salam, nak belajar bleh x? kt mana nak dapatkan barang2 tu mcm pin, magnet & yg seangkatan dengannye...?

    ReplyDelete
  2. boleh, kita akan buat class next week cuti , pls check my latest blog and FB fr latest update. date time tak pasti lagi... but in plan dah ada..

    jumpa kami di bangsar vdejumpo Rambo kami ada jual material on that day...

    ReplyDelete
  3. ada x brg-brg asas keychain felt dan kraf felt yg lain di jual kat kedai jahitan biasa?

    ReplyDelete
  4. anna, ada sekarang dah banyak jual dekat kedai bunga...

    ReplyDelete

You may LOVE it to :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...