Wednesday, April 14, 2010

DIY...oh Felt DIY...

Huhu fenatnyaaa...dapatgak siapkan...Interested? heheh bestkan..
Amat sesuai untuk mereka yg bru nk berjinak-jinak dalam dunia felt craft... and with minimum budget... buat ni dulu, lps tu kalau nk buat lagi canggih tak la rasa membazir...

Dalam ni ada:
  • Benang
  • Jarum
  • Fiber
  • Instruction
  • Hp Strap atau Hairclip

Nak beli? Of maaf Norlie prepare all of this DIY untuk Srisuri, Sarakids dan Lunatots..  my official distributes...ecewah...yo oo jek..



Nak jugak? boleh dapatkan di LUNATOTS Ampcop Mall - Level 2 atau SRISURI (buat masa ni masih belum dionlinekan... kerana belum sempat dionlinekan dah sold out oleh cust. walk in.... dan td dapat lagik sms...suh buat byk2!! kerana ada Craft Class akan diadakan disana... so jangan risau...InsyaAalah ada.....)


post signature

No comments:

Post a Comment

You may LOVE it to :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...