Wednesday, April 28, 2010

Felt Appliqué

Appliqué for Rina..(Ceit!! kata entry Wirda's Wallet tu last entry fr this week..ada lagik entry ya..hahaah ..tp ditegaskan Order for APRIL 2010 and MAY 2010 has been closed.. maaf ya sayang..mak nak study..) OK..kita citer balik..

I'm not sure she can view or not all of this picas..I received 1 sms long time ago..(mmm tak la lama sngt tp bulan lps...heheh lama la gak kan...boleh dikatakan tetiap minggu sms tanya dah siap ke blom..huhuu brsalahnyaaa..so mlm td aku siapak gak..huhu tak tido lagik nih..)..
Rina asked me to do appliqué.. (nganga jap..) katanya bunga sejambak..apakah?... nak reben...nak letak kat bag... Ku sangka dia nak letak kat bag sesaja..rupanya..dia jahit bag..hahhaha..

Rina is full housewife...belajar menjahit untuk tambah pendapatan keluarga...no blog, no online shop...no facebook katanya all her bag yang dijahit akan dijual oleh adik-kakak nya..

Besar harapan saya (eceh) kalau hasil kerjatangan ini dapat memberi rezeki kepada yang lain...berkongi rezeki..
Ok..berbalik kepada appliqué ni...semua ni x siap 1/2 way jek..saya tolong cut-it off and Rina akan jahitkan pada bag2nya nanti...Hai mcm mana la rupa bag tu nanti ya...

Ok enjoy the picass...  ;) .. Sila cari 30 kelainan pada setiap pic..hahah SERUPA tapi TAK SAMA...


Susun-susun nak pos ke Rina...dah...bubyeeee baby...


In this package she will get
  1. 10pcs ladybirds applique
  2. Template (flower)
  3. Tutorial on how to do the applique (ladybird and flower)
  4. 2 set Mushroom Applique
  5. 1 set Flower Applique (5 pcs flower brooch)
  6. 1 set Flower Applique (3 pcs – 3 layer flower)
  7. 1 DIY Flower brooch
Interested? 
MYR99.90 including postage

post signature

3 comments:

  1. salam tiong..bab rege ni mak fail..
    ni applique x siap..harga around Rm8.00 onwards++
    cendawan tu RM10.00 onwards

    bunga ada button tu actually brooch, so bila basuh bag brooch dia leh tanggal, dan bleh guna kat baju/tudung bag mana2 lah yg leh pin.. yang tu i buat package from RM8.00 onwards jugak, bergantung berapa banyak bunga cust nak..so i lebih kurang lumsum jk..

    ReplyDelete
  2. hi.. nak beli lah set DIY ni.. boleh COD tak? Yenny kat cyberjaya ni jer.. nnt e-mail k..

    ReplyDelete

You may LOVE it to :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...