Monday, April 5, 2010

Felt Wallet

Special for Dila and Iera...
My first felt wallet..thanks fr them...



Simple design..2 adik comel ni taknak awan larat byk2...tak nak feminin sgt...nak yg paling simplee...ehheh nilah hasilnyaa...

Ada sedikit kecacatan...pasal norlie tak tau nak ejas jd big cash compartment for cash tu..terkial-kial...

This wallet got 1 big compartment for cash, and 6 card pockets.

Card dan duit RM37.00 tu hiasan semata-mata...huhuu tu jek pitiih yang tinggai, harap dapat bertahan...kering...kering....kekonon la byk card...ahakss...maybank card ngan Mesra card jek..card "Hari-hari" pun ada...kikiik murah oOOO bli baju kek situ...

More picas here... Enjoy!!

post signature

10 comments:

  1. Lepas ni awak kena suruh Noori belanja makan dekat kedai arab selama 4 minggu berturut-turut...wheee....

    ReplyDelete
  2. salam mZ_faith..wallet i start from RM25.00 and bergantung kepada design yang cust nak..

    ReplyDelete
  3. ::-mZ_f@itH-:: has left a new comment on your post "Felt Wallet":

    brape harga utk wallet tu ye?

    mZ, wallet to start from RM25, bergantung kepada design yang cust. nak

    ReplyDelete
  4. sangat cantek wallet tuh....
    leh order x...

    ReplyDelete
  5. From RM25 small, pls email to sekocinorlie@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Salam,
    Boleh tanya tak bagaimana untuk mengelakkan jari tak sakit untuk jahit felt ni.

    ReplyDelete
  7. salam, x ada cara..mmg sakit kalau lama..apa saya buat cuci tangan rehat dah sew lagi

    ReplyDelete

You may LOVE it to :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...