Tuesday, April 27, 2010

Wirda and Rafida's Felt Hand-phone Pouch

Berharap tuan punya order suka...tuan order memberi 100% kepercayaan tuk aku tonyohhh benda alah ni..x tau nk buat apa, rasa mcm crochet ni cung... (aku rasa la...tak tau apa orang lain rasa..tp aku rasa nak Ribena)..

 InsyaAllah kukuh...sekukuh cintaku padamu...

Memiliki 2 poket (compartment) untuk meletakkan gadget memasing dan poket luar fr any thing you want to put la...sooo? apa gunanya...tak payah susah2 pg cafe bawak segala handbag, wallet besau...cukup ngan Sekoci's Pouch nih..ecehhhh...bawak 5 ngit...cukup...kalau bawak lebih mula la order memacam kan? sooo mmg practical lah..hehhee (kununn)

Lining juga menggunakan felt, Norlie guna thick felt (wool) and acrylic felt..combine.. so jatuh gedebuk no hal..InsyaAllah hanphone ada masih bernyawa..kalau arwahh..mak tak tanggungjawab..spa suh lambung-lambung...

More picas HERE

post signature

2 comments:

You may LOVE it to :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...