Wednesday, May 19, 2010

Me and Yenny

Hehehh ni namanya class waktu makan...Yenny ...oh Yenny..sib baik kau comel...Mula-mula Yenny nak DIY..tapi banyak sangat DIY yang direquestnyaaa.. Norlie mula la blur apa ko nak buat nyah banyak2 ni...sampai 10 ekor applique ladybird...dia kata nak blajar...bajar sekor pun cukup nok! yerlah koo...kot yer sesuka ko nak buh kat mana kumbang2 tu?..heheeh kat card kawin? ngeeeee..

So sorong papan tarik papan buah keranji dalam perahu...ni la DIY yang Norlie siapakn..dia bukan tak tahu...dia tau buat saje jek tau.... ropanya nak buat card...dia buat bis card..hehheh ko mmg comellah...

Ni sambil2 makan sambil2 aku menglaserdiskkan jari2nya...sambil aku ngap ngap ngappp..heheh ha buatlah yaaa..err podeh la nasi goreng kampung nih..tapi sedap...lagi-lagi bila Yenny belanja..ahakss..
Siap makan siap la juga keychain cik Yenny...tapi senget...serupa senget mcm cikgu yang ajar dia...eheheh

Heee pstt nak bagitau Yenny nak tawin tauuu..heheheehh Ni card yang dia buat...cantik tak...nak jugak? mmm leh check kat Dragon-Fly dia...comelkan...ditambah ngan hasil ukiran pemadam Cik Mai-Mango...huhuuu tingginnyaaa nak sentuhan Cik Mai-Mango... ;)

Selamat Pengantin Baru Cik Yenny...moga bahagia hingga hujung nyawa...;) aminnnnn

Meh nyanyi sesama...

Selamat pengantin baru...
Semoga kekal abadi
Bahgia ke anak cucu...Semoga murah rezeki...Alhamdulilah bertemu jodohnyaa...(lupa lirik..heheh)

post signature

No comments:

Post a Comment

You may LOVE it to :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...