Monday, May 31, 2010

Sekoci go International..Yeyyy!!!

Tak percaya?.... sampai hati tau...betulla...Norlie tak tipu...tipu dosa tau masuk negara..mmm takut tau..  :)

N.A.Y.L.A will fly to Australia.... Ordered by Azza from Chomelcraft 

Will fly to Japan, they will wearing it on their 1st Fan Meeting..(more info here)
Karen (lom siap malam ni kena buat..huhuuuu)
Raine
Mee
Maize
Dot
Amy
Aisyah jek lam negori
(mama dia akan pos all this hairclip to Japan)

CLOSED UP


post signature

5 comments:

  1. cantik,suka tgk sulaman tu.saya pn baru je bergiat dlm sulaman ni. nti ada masa baru saya upload gmbar. tapi takla seterer u, suka sgt tgk ros tu tapi saya tak pandai buat bullion ke apa knot tu. haiz klu la ada cikgu blh ajar dkt sabah ni.

    ReplyDelete
  2. hi feltralicious,
    memula sya blajar dengan youtube je,than my sis in law ajarkan..some of craft dlm ni dia buat...hehehe try follow step dlm youtube, google "bullion rose"

    ReplyDelete
  3. Waaaaa...cool going international....Congrates!
    Fyd pun baru sent the first international order beanie & hat ke Australia last week...tgh doa selamat smp ke tuan dier...

    Nway sulaman sgt canteks! ;) Fyd lembab sikit bab sulam2 nih...

    ReplyDelete
  4. Tahniah..:)
    Oklah tu, tuan tak pergi produk yg pergi :)Nanti tuannya lak yg g oversea :)

    ReplyDelete
  5. Thanks Ayu, I hope artis2 Nipon tu suka laa..huuhu debor2...nanti dia pakai to all tempat yg dia buat road show, dengar kata sampai ke Soul..huhu winter Sonata ler nampaknya...

    ReplyDelete

You may LOVE it to :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...