Friday, May 21, 2010

Selamat Hari Guru Cikgu!

20/05/2010...9pm...ku ingat Mr.Mama ku pm ropanya anak daraku yang memPMku...guna FB papanya... heheh 1st time chating ngan wana..see ada spelling dia yang tak betul...but Mama proud of you Ridwana..

Mohd: ieniwana
Me: ?
Mohd: iniawana, iniawana
Me: iniaana tu apa?
Mohd: saya ridwana
Me: hi ridwana, ini mama
Mohd: saya wana
Me: saya mama, wana buat apa?
Mohd: i love u mama
Me: i love u too ridwana
Mohd: wana main games
Me:games apa?
Mohd: gamesbarbie
Me: wana dah makan?
Mohd: dah sup
Me: sedap?
Mohd: sedap
Me: adik buat apa?
Mohd: adik main kereta
Me: papa buat apa?
Mohd: papa buat
Me: home work finish?
Mohd: papa buat tengokt v
Mohd: no home wrk
Me: dah cari baju nak pakai esok?
Mohd: nanti wana cari
Me: apa nak bagi hadiah?
Mohd: bunga
Me: bunga apa malam-malam ni?
Mohd: sun flower
Me: mana ada bunga malam-malam
Mohd: tade
Me:Cari baju nak pakai esok, nanti bangun lambat
Mohd: Wana cari
Mohd: Bye mama
Mohd: Wana love mama
Mohd: Bye sayang

Kisahnya begini...dalam message book Wana, teachers kata esok (which is 21st May 2010) ada party...Party apakah? oOOO celebrate Teachers day...

Teacher kata kena pakai cantik-cantik..bawak hadiah...bawak food...mmmm apa mama nak carik malam2 ni...mama kat opis lagi yang...jam 11pm baru mama balik...

Sampai rumah..kami sesama buat...sampai 1am..dia nak jugak siapkan..sian wana..so sorry mama tak prepare awal-awal..

khas untuk cikgu2 kesayangan Wana...Mama tak sempat nak beli/buat apa2 yang best...ada lagi balance keychain that day...Hope Cikgu Wana suka...

* Thansk pada Kema...untuk lebihan2 felt tu..ada juga gunanyakan...sayang dibuang...sok-sok hang bagi lagi ek..eheheheh

post signature

1 comment:

You may LOVE it to :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...