Thursday, June 3, 2010

The Making of EPL Sisterhood 4's Doorgift

EPL? What is EPL? 
Click the link you will know further...interesting...!!!


 
 
Heheheh 1st time dengar ya..mmm Norlie pun 1st time dengar masa buat Felt Class dekat Bling Lustrure that day... huhu this is good info to me.. See lah my English so lintang-pukang...Grammer Ridwana lagi bagus kot dari mak dia..hahaha..So aku kena la gi bengel ni....

Sha from EPL Team asked me to do something different for door-gift... Mmm macam-macam dalam otak ni pusing...memula Norlie nak buat ladybird keychaon (eheheh trade aku le tu..kumbang berjuta-juta..) tengok2 felt merah tinggal 1/2 meter jek..x cukup...so malas pun bersarang balik..

Lepas tu berangan nak buat mini tissue holder...alih2 mesin jahit Norlie tu benang dia lompat2....(err rasanya Norlie tak tahu guna..ahhahah hampeh tak aku?)...Nak jahit tangan no time dah..psl Norlie dah start buzy dengan site support for US/UK client... nan ado maso nak lebey2 nyelam...

Ahaaa...5 hari lepas terpkir cupcake...(pikir lama dah..tapi start buatnya last Sunday..huwarahhhaah)...Jalan2 Sg.Besar (balik kampung la)singgah 2Ply..huhu cun jugak kertas cup-cake nih..Aha..!!! Idea mari...nak cepat kalu siap..kita buh jek tuk cover cupcake tu..huwarhahahah... cun cun...

Deco? alamak one more thing...2 jam tafakur (sebenarnya tido berejam2 tak pkir pun..) ni la jadinyaaa...balance2 button yang ada...Last night tengah syok2 gam..alih2 gam habis, button habiss...huhu ni la natijah dah sakit perut baru laa..err ngelabah...

Hheheh bukan apa nak buat craft ni kena ada ROH..ROH kalu tarak..memang tak jadi...ehehhehe...

Key enjoy the picas ya... daaaaa


Intan from EPL Team asked me to prepare flyers...no time...so Norlie lekat jek label ni...hope orang tak buang muffin ni macam org buang flyers...kan?....
 Ready to go...bye..bye baby..!!!

*For more picture (behind the scene  click HERE)



post signature

2 comments:

  1. These looks good enough to eat!!!

    ReplyDelete
  2. hahaah sure we go the hospital after that.. ;)

    ReplyDelete

You may LOVE it to :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...