Monday, July 12, 2010

JajaKraft and her Tamu

Salam Ceria..

Mmmmmm the image look familiar rite? Kat Malaysia siapa tak kenal Jaja? Bila kumpul ramai2 berdiskusi about craft sure nama Jaja tersebut...where you get this? TamuJjaja la... Where you find this..? TamuJaja.. beli mana? TamuJaja... Eh!! beli la dekat JajaKraft..hahah all story about Jaja...sometimes...keluar ayat ni "haaaaa aku tau ni sure dari Tamujaja kan? heheh yess you r rite...

Walapun dia jauh di KK...ramai her follower from Semenanjung malah worldwide... tak caya? buat le test ni. try Google, letak la feltCraft sure JajaKraft in the list...

Anda tak prlue berebut2 tunggu tiket murah AirAsia nak ke KK..when go shopping at her Tamu macam beli dekat tingap magic jek..hheeh 3 hari than sampai la barang dihajati... bukan susah pun tak payah pegi KK ..ngehhh....Yess...Some of my material and craft embellishment is from Tamu... :)


Actually norlie dahterlepas date Give Awaynya...but this entry is special for her...and her Tamu...Kagum dengan apa yang Allah berikan pada Jaja...she is so talentent...i admire her works, her touch...no words can describe ...gambar dia dah cukup ...cometimes jenuh mikir guano mano la dia jahit lagu tu..heheehe...

Key Kak Jaja moga success selalu...:)

Yang ni pula entry Giveaway yang Norlie tak sempat nak masuk...dah terlepas pun datenya...My brother in law Shahruddin Ardi kembali ke rahmatullah pada 10th July 2010... Keadaan agak kalang-kabut so i did not update my entry... Al-fatihah pada arwah...moga rohnya dicucuri rahmat.
.


This giveaway begins on 28 June 2010 (Monday) and ends on 9 July 2010 (Friday).

How to Enter: 

* Purchase at least RM10 total (excluding postage) at this shop during the giveaway period.
* Make an entry about this giveaway on your blog/facebook that link back to this blogshop (or else email to at least one of your friends and cc to me, if you don't own a blog/facebook).
* Leave a comment at Jajakraf.com said that you have purchased and blogged/emailed about this giveaway (give the link of the entry).


post signature

No comments:

Post a Comment

You may LOVE it to :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...