Wednesday, March 30, 2011

Felt Craft Class 1 - April 2011

hello readers... so sorry for the short notice... here the poster :) ... lets joint us...!!




Felt Craft Party 


What Will Learn?
1. Key-chain LOVE
2. key-chain Ladybird
3. Flower Hair-clip (2 design)
4. Flower Brooch / Pin
5.Pencil Topper (for kids)






Who?: Adult RM120 / Parent + 1 Kids RM120 
At? : Shah Alam Seksyen 20
Date? : 2nd April 2011
Time? : 8.30 - 12pm (material and refreshment provided) 
Interested pls email to sekocinorlie@gmail.com



Payment via MBB 112027004592  (Norliza binti Samingon)

6 comments:

  1. salam.. nk tnye area jb xde kew.. teringin la nk blja

    ReplyDelete
  2. salam balqis, JB i tak turun. but i ada kwn yg duduk JB who help me in my class before. Ada class nanti i upload dekat blog

    ReplyDelete
  3. salam...sy nak tanye bila lg erk nak adakan lg kelas felt mcm ni...kalau ada nak buat area bangi,kajang,serdang or bukit mahkota ker..bg tau sy erk sy nak join sama...shah alam..sy x brani drive jauh2...kalau ada buat kelas lg nanti email sy erk..tq

    ReplyDelete
  4. alamak.. dh terlepas lak, huhu~.. bile lg nk felt class area s/alam? inform sy eh kalo ade.. ^_^ thanks..

    ReplyDelete
  5. takde buat kelas felt lagi ke ?
    saya duduk dekat Seksyen 20 Shah Alam jugak, teringin sangat nak belajar .
    tolong la buat lagi eh :)

    ReplyDelete
  6. Assalam Fatimah, InsyaAllah ada rezeki kita berjumpa..

    ReplyDelete

You may LOVE it to :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...