Monday, October 24, 2011

Felt Class - Kolej Komuniti - RM20.00 DAFTAR SEKARANG!


Kelas Kraftangan Felt- Hanya Bayaran RM20 Sahaja 

(KOLEJ KOMUNITI)



Kelas Kraftangan Felt- Hanya Bayaran RM20 Sahaja 
(nilai sebenar adalah RM150 - selebihnya ditanggung oleh Kerajaan)

Kepada anda yang meminati and ingin mempelajari seni kraftangan felt, sila daftarkan diri anda SEKARANG! 

Dimaklumkan Kelas dikelolakan oleh Chomelcraft, dan saya SekociNorlie.

Package (SEMUA HANYA PERLU BAYAR RM20.00 SAHAJA) 
PELAJARAN UNTUK 20 JAM/4 sessi! 
Termasuk Kit Pembelajaran (Pola (pattern) Felt, benang, dlln)

Sessi 1 - Felt hairClip
Sessi 2 - Felt Flower, Ribbon Bow, 
Sessi 3 - Felt Keychain
Sessi 4 - Felt on Thirt (Sila bawa t-shirt kosong sendiri, jika tiada Chomelcraft.Com ada menyediakan material untuk dijual)

Tempat adalah terhad...sila DAFTAR SEKARANG!!!
TARIKH:
29th OCT 2011 (9am - 5pm ) - Sessi 1 dan 2
30th OCT 2011 (9am -5pm) Sessi 3 dan 4

BERMINAT: SILA HUBUNGI

Email : enquiry@chomelcraft.com / jijah@chomelcraft.com / sekocinorlie@gmail.com
Laman Sesawang / Facebook : www.chomelcraft.com / http://www.facebook.com/chomelcraft
Tempat: Aras 10, Menara UBSA, Bangunan UMNO Shah Alam, Seksyen 11, Persiaran Damai, 40100 Shah Alam, Malaysia


*Bayaran terus kepada Chomelcraft. Nombor account akan diberikan setelah pendaftaran disahkan.
*Sila bawa makanan (alas perut) kerana tiada kedai makanan berdekatan kolej
*Jualan material dijalankan disetiap akhir kelas
*Kanak-Kanak(10-12 tahun) boleh menyertai. Jika bersama ibu/bapa 2 bayaran akan dikenakan dimana anak dan penjaga akan belajar bersama dan mendapat DIY Kit masing-masing.
*Sijil penyertaan akan diberikan (oleh Kolej Komuniti)

Gambar-Gambar pada bengkel yang dijalankan sebelum ini.

Kredit Gambar: ChomelCraft.Com














4 comments:

  1. Assalamualaikum,
    Saya Mass Berminat nak hadiri kelas Felt anjuran Sekocinorlie ini, tapi masa tak mengizinkan.
    Sangat Enjoy kelas ni.
    Berharap agar dapat join next class.
    ^_^. Agak2 kan...bile yea kelas seterusnya.
    Insyallah saya nak follow up. Rugi rasanya tak dapat join kelas ni.

    Terima kasih
    Mass. Kuala Lumpur

    ReplyDelete
  2. Assalam, thanks drop tu my blog. InsyaAllah i akan update dari masa ke semasa bila next kelas ada... :) no worries

    ReplyDelete
  3. assalammualaikum... saya amat berminat dengan kelas ini. tetapi saya berada di kedah. bila kelas seterusnya? bolehkah ia diadakan di kedah. especially sewaktu cuti sekolah. thanks. semoga Allah memberkati usaha anda memberi ilmu kepada insan lain. thanks

    ReplyDelete
  4. Maaf Mar buat masa ni perutukan tersebut hanya di Klang dah Shah Alam. Mungkin boleh hubungi kolej daerah masing2, but if u nakDIY boleh dapatkan disini : http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150368344925754&set=a.10150279440480754.329294.147894100753&type=1&theater

    ReplyDelete

You may LOVE it to :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...