Wednesday, December 21, 2011

Recycled Denim Workshop at National Textile Museum

Assalam,

Wow, baru perasan hampir 3 miggu saya tidak menulis apa-apa diblog..Yup...since start work on shift at early morning which is start from 5AM! rasa nak tercabut mata dibuatnya...and slowly i did not have much ROH nak berkraft...kenapa? bila kudrat tiada apa yang dihasilkan pun tak menjadi kan..daripada sakit hati tak cantik biar dia duk diam2 dalam kotak...when i got mood do again...yeahhh..

Okay we we know on 3rd and 4th Dec I run 2 session workshop at National Textile Museum, Kuala Lumpur...wow rasa megah..bangga kembang-kembang hidung semua ada...Thanks to ACG who introduce us to them...Thanks to Mis Fid, Mikko, Saza, Nirwana, Namizam who help me alot on that day..esok2 saya belanja makan ya? hehee

Below is the picture taken during the workshop... :)

More picture click HERE (3rd Dec 2011)  and HERE (4th Dec 2011) 
 Ntah apalah aku bebel on that day..yo oo jek ek..
 Sambil diperhati oleh En. Namizam Muda..


 Limited seating...so first come first serve..TuNirwana tak habis2 dengan smocking dia...wei class kau dah berakhir kasi tahta kat aku dulu..eheh
 Okay....serious..
 Tekun sungguh mereka...habis 40pcs old denim yang diimport khas dari kedai bundle Sri Muda..hehee

 Original wei..
 Mikko in action...
Hencem Shahril kau pakai! betul!


 Simple and nice right? you may do by your own!
 Tak ada sewing machine but she still want to do juga...sukahati lah dik..jangan bocor bag tu udah :)
 Kakitangan Muzium yang memeriahkan suasana :)


 I like...black, blue and read! Stunning!

 Yup! Simple and nice..you may try it!
 Suka kamu ya...






  Till 6.30PM..masing2 macam tak nak balik je....
  Terima kasih..moga kita berjumpa lagi di lain masa ..
  hhaah mak semangat sungguh melompat...tak menyedor anak dah 2!
 Yeahhhhh !!!

post signature

No comments:

Post a Comment

You may LOVE it to :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...