Saturday, February 11, 2012

Featured Berita Minggu, Sunday 29th January 2012 - PENYERI MAJLIS


Big THANK to Ms. Bennie Zie, NST crew, Pn Nurul and En. Samsul who pinjamkan Melati Studio for us..

Behind the scene...abaikan shoot-shoot melampau tu...memang poyo kekonon diva nak masuk surat kabor...
layankan jek la ya...sian si Norlie tu...hahahahaaa but we enjoy on that day...the funny things is we order PizzaHut...Mamat Pizza tu sesat..sampai berpeluh2 mencari where is Dataran Otomobil..Jangankan Mat Pizza..kami bertiga termasuk Cik Bennie, Photographer and rerakan seperjuang yang sebok nak tengok behind the scene sesat barat...hahaha..sudahnya habis shoot nak balik Mamat Pizza tu baru sampai...sejuk pizza bang!

Actually Norlie dari shoot Majalah Midi, Karangkraft masa tu..(tuggu ya...Norlie buat tutorial bag telekung and flower bouquet tau...akan keluar bulan April nanti kalau tak silap...) than  berkejar2 pula for another shoot (wah mcm artis ekk...)...actually Karangkraf and Melati Studio x jauh mana around 500meters tp kami melampau2 sesat barat rasanya berkilo2 meter pusing sek 20 berkali2...rasanya kalau tawaf mamrur haji...hahhah adei letih gelak bila smapai ke destinasi..

dia mmg mengada kan.....
during the DIY shoot
 kekonon la nak shoot yang ala2 pari2....
Tuan tanah yang menggedik..
 Cak...heheheee...dimaklumkan gambar gagal melepasi specifikasi kerana interframe muka lebih dari bunga..
nak bunga bukan nak kau nok!..ehehehee
 Cik Bennie kita :) Thank you...your writing is perfect..i like it...!!! 
tanya 2-3 soklan jek sekali keluar ha 1 page...
 ..heheheh saya suka ini... 
 Kak Nurul, Cik Bennie and me..THANK YOU...hugssss..


Nota kaki
* Dress/Jubah by 

GetGorgeous™





*Tudung by Anizon Collection





*PDF editing by Namizam...mekasih yop!

*My beloved KC who alert me the artical has been published...kalau idok dok tahu deerr...





post signature

3 comments:

  1. hb awak masuk majalah pengantin April 2012 :)

    ReplyDelete
  2. thanks alert me Selipar ;) i pun x tau sebenarnya bila keluar...balik ni nka cari kedai.

    ReplyDelete
  3. Saya ada simpan kertan paper nie....sis punya ker....OMG akhirnya jumpa gak blog sis n bolehla tempah eks....

    ReplyDelete

You may LOVE it to :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...