Saturday, April 14, 2012

Rugged?...Yeahh You are Rock Pekja!

Salamat Hari Sabtu yang indah...(mood nak menulis panjang harini..)

Waktu menujukkan jam 4pagi... mata kuyu bermamai-maian lemah bangun menuju ke bilik air...huh rasa nak berhenti..rasa nak tidur semula... rasa nak pejam mata tak bangun bangun (huh tu mati namanya)... tp inilah tuntutan, tanggunggawab dan rezeki yang Allah kurniakan... sebagai khalifahnya jalankan amanahnya yer dok?...(mood insaf)..

Sedang anda tidur nyenyak di rumah saya di sini di workstation yang sunyi...bosan...kosong....tuntutan kerja sebagai seorang jurutera...Wahh!!! sooo skema ya? mmm yerlah tu juruterala sangat, apa la yang dia tahu ya? hahaha setakat configuration for VOIP itu pun kadang-kadang blur jugak... mmm abaikan...(emosi pasal kena kerja on weekend sebenarnya nih)

Jam 4.45am...duduk...mula menjalankan rutin harian...arrgghhh cemburu pada mereka yang masih tidur...ngantuknyaaaa....Lucky today not much work to do...all ticket has been done, some of alert not so difficult to handle... next? what next? hahahah mari berjima-jima dgn my dearest blog...

Configuration-blogging-configuration-blogging...wah macam terer jek...(terer la jugak...harini jek bleh berjima-jimba...hari lain  haram...)

Waktu-waktu begini keadaan tak sebuk, kerana Hari Sabtu kita di sini masih lagi waktu malam di negara-negara Eropah...so acik boleh relek skit....

Okay...motif sebenar nak tunjuk one of the rugged HB from denim which has been requested by Pekja... She so interested with owl..so I put sekor as penyeri... and I'm glad she like it... and I hope that her mother tak marah coz apa kes kawin nak berburung-burung hantu kan?  mmmmm zaman dah berubah..trend HB juga berubah... dulu tak merasa nak berpre-wed lah outdoor lah (aku rasa jugak wei walapu pakai filem!) ..

Huh here I present the Pinky Denim HB..enjoy..





More info about Denim HM Click HERE (Last entry) and Sekoci HB 


FABRIC HAND BOUQUET / BUNGA TANGAN
100% Handmade 



...Huwa nak balikkkkk ngantuk!!!!!!

post signature

No comments:

Post a Comment

You may LOVE it to :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...