Monday, April 25, 2016

Felt On Tee Class


FELT on TEE with @mikylayna .
Pelajari pelbagai teknik menjahit applique pada tshirt anda!! Boleh beraya sakan kita Raya ni dengan baju anak2 jahit sendiri!! .
Whatsapp 014-9015608 - Norlie 013‑208 4419 - Sabrina
.
Yuran RM80 (normal fee RM150)
8 Mei 2016
10 pagi
Material and lunch provided.
.
Alamat
Sekoci's Craft House
NO. 31 Jalan Tanjung Karang
30/122,
Taman Kencana Indah,
Seksyen 30,
40460 Shah Alam
Selangor
.
.
.
#feltclass #kelasjahit #kelaskaf #craftclass #feltclass

Telekung Class



3 TEMPAT SAHAJA LAGI

TELEKUNG CLASS with @madebyrozirahman 
Pengumuman📢📢📢 Kelas telekung sebelum ketibaan Ramadhan akan diadakan di Sekoci's Craft House, Jom sambut Ramadhan & berterawih dgn telekung hasil jahitan sendiri. 
Makan tengahari disediakan

Tempat terhad, siapa cepat dia dpt. 
Whatsapp 
.
Please bring your sewing machine and extension and basic sewing tools.
.
Sekoci's Craft House
NO. 31 Jalan Tanjung Karang
30/122,
Taman Kencana Indah,
Seksyen 30,
40460 Shah Alam
Selangor
.
.
.
#kelasjahit #jahittelekung #telekungclass

Patchwork Class


Julung kalinya penulis buku Quilt, @zarina_craft  nak buat kelas patchwork
di studio Sekoci. Ha apa lagi ambil peluang dan ruang! lepas ni segala
cadar, bantal, selimut kita patchkan...Walaweh!! Siapa yang buta patchwork mcm acik mmg molek benar la, 
ni kelas basic patchwork.

Ilmu dapat buku pun dapat siap autograph lagi... tak mau kah?? 15/5/2016
9.30 pagi sampai siap

Pls bring yr sewing mesin and sewing tools yaaa

Whatsapp 
016-222-2004 - Zarina
014-901-5608 - Norlie

Lokasi
.
Sekoci's Craft House
NO. 31 Jalan Tanjung Karang
30/122,
Taman Kencana Indah,
Seksyen 30,
40460 Shah Alam
Selangor

#patchwork #kelasasaspatchwork #patchworkclass
#acginstructor #acgworkshop #sewingworkshop
#quiltworkshop

Kelas Sulam Mesin dan Tote Bag


Adoi stress, lama dah beli mesin sulam tapi tak reti guna? Dok sorok bawah katil bertahun?? Kena perli dengan Tok Laki mesin jadi hiasan dalaman? Hahaha alohhh siann.. Jom!! Jom belajar pelbagai teknik sulaman bersama @zila.kasim .
.
Basic penggunaan mesin sulam dari pelbagai jenis  Nv950, Janome hingga v3 (bawa sahaja mesin anda!)
.
- Free basic software untuk edit text dan insert design
- Free 500++ design
- Belajar cara menjahit tote bag
- Belajar cara menyulam bag tag/applique, keychain, cotton dan tuala
- Free  material (stabilizer, water soluble stabilizer, felt, tuala)
- Makan tengahari disediakan - nyum yum!! -
.
.
SILA BAWA
- Mesin sulam anda! -WAJIB
- Laptop
- Extension cable
- Benang sulam dan benang bobbin (kalau ada, lebih baik)
.
Hubungi:
014-9015608 - Norlie
.
RM250
.
7 May 2016 .
10am - sampai siap
.
Alamat:
NO. 31 Jalan Tanjung Karang
30/122, Taman Kencana Indah,
Seksyen 30,
40460 Shah Alam
Selangor .
.
#kelasjahit #kelasjahitan #kelassulamnv950 #kelassulambersamazila #kelassulam #embroidery #totebag #kelasbag #bagclass #embroidaryclass

You may LOVE it to :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...